Nieuws

Op vrijdag 31 mei en zondag 9 juni zal er geen training voorzien zijn wegens sluiting van de sportfaciliteiten.


30 juni is de laatste training van het seizoen 2018-2019, op 1 september zal seizoen 2019-2020 van start gaan.

Vrijdag

Kinderen: Van 19.00u-20.30u
Volwassenen: Van 20.00u-22.00u

Zondag

Kinderen: Van 18.00u-19.30u
Volwassenen: Van 19.30u-21.00u

Onze club werd opgericht in de jaren '70 door de toenmalige Sensei Ronny Peeters (4e Dan Ju-Jitsu, 3e Dan Judo, 2e Dan Full-Contact-Karate). Hij behaalde tal van nationale en internationale kampioentitels en is Nationaal docent "arrestatietechnieken en tactieken" en "gevechtstechnieken" aan de school voor criminologie en criminalistiek te Brussel en Instructeur zelfverdediging- en interventietechnieken G.P.P. Antwerpen.

Na 20 jaar intense training nam Sensei Eric Brocatus (5e Dan Fusegi-Jitsu-Do, 3e Dan Moderne Ju-Jitsu, 4e Dan Hakko Den-Shin Ryu Ju-Jitsu en 1e Dan Wado Ryu Karate) de club over, bijgestaan door Sensei Guy Claeys (5eDan Fusegi-Jitsu-Do, 2eDan Moderne Ju-Jitsu, 1eDan Hakko Den-Shin Ryu Ju-Jitsu).
Sensei Eric Brocatus en Sensei Guy Claeys volgden 16 jaar les bij Sensei Ronny Peeters.

 

Zowel Sensei Eric Brocatus als Sensei Guy Claeys kregen les van Nationale en Internationale lesgevers en volgen vandaag de dag les bij Soke Sensei Antonio Garcia, Grand Master for Europe van de Hakko-Den Shin Ryu Ju-Jutsu .
Naast de wekelijkse trainingen te Hasselt volgen ze ook de stages waar ze eveneens les volgen bij Soke Sensei Irie Yasuhiro en Soke Sensei Michael Lamonica.

Om voldoende kwaliteit te kunnen bieden aan de leden volgen ze deze stages in binnen en buitenland zoals Frankrijk, Canada, Japan, Polen, Moldavië en zo meer.

Ondertussen is Sensei Eric Brocatus ook actief als internationaal assistent lesgever voor Hakko Den-Shin Ryu Ju-Jutsu en internationaal lesgever voor Shiatsu en Fusegi-Jitsu-Do